SİZLERLEYİZ ÇÜNKÜ…

Alp Ramazanoğlu |


Genç bir gazetecinin düşlerinin ilk adımı olarak ortaya çıkan Düşünce Sahnesi; farklı görüşlerdeki insanların farklı düşüncelerdeki kitlelere saygıyla seslenebildiğinin, farklı düşünmenin aynı mecra içerisinde bir fikirsel üretime engel olmadığının, farklı düşüncelerin aslında pek çok ortak noktada buluşabildiğinin kanıtı niteliğinde bir blog. Tıpkı Türkiye gibi… Burası sizlerin, bizlerin, hepimizin, Türkiye’nin aynası olacak.

Burası sağdan ve soldan, Doğu’dan ve Batı’dan, muhafazakarlıktan ve yenilikçilikten yana tüm görüş ve düşüncelerin sahne aldığı, çok farklı kesimlerden insanların okuyacağı, kendini bulacağı, kimilerinin bazen kızacağı, kimilerinin bazen alkışlayacağı bir blog olacak. Derdimiz ne kızdırmak ne de alkışlanmak… Bizler bilgi ve fikirlerimizi paylaşmak, paylaşırken de öğrenmek için sizlerin karşısına çıkıyoruz. Yazılarımızda hakaret etmeden tenkit edecek, körü körüne tarafgirlik etmeden desteklediğimiz hususları sıralayacağız.

Sözün özü, Düşünce Sahnesi’nde; sosyal bilimler, siyaset, kültür-sanat, spor ve kendimize ilişkin fikirlere; bu açıkladığım ilkeler doğrultusunda şahitlik edeceksiniz.

Saygılarımla...

Yorumlar

Popüler Yayınlar