AFRİN

Alp Ramazanoğlu |


Türk milleti tarih boyunca vatanını, bayrağını, devletini seven nice kahramanlar çıkarmıştır. Her birinin adlarını yazmaya kalksak, ne sayfalar yeter ne de zaman. Hepsine çok şeyler borçluyuz, hepsini selam ve dua ile anıyoruz.

Ancak ne acıdır ki yine bu büyük millet, tarih boyunca kendi vatanına, devletine, bayrağına ihanet eden hainler de çıkarmıştır. Ne yazık ki bu muzaffer milletin yaşadığı acı yenilgiler; dışarıdaki düşmandan değil de içerideki bu hainlerin ihanetiyle yaşanmıştır. Çok uzak tarihlere gitmeyin, Osmanlı’nın gerilemesine başlangıç teşkil eden 1699 Karlofça’dan bugüne gelen süreci inceleyin. İçimizdeki hainlerin ihanetlerinden ne kadar ağır bedeller ödediğimizi göreceksiniz.

GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZ TEST EDİLİYOR

İster kabul edin isterseniz görmezden gelin, Türk milleti tarihi dönemeçlerinden birini yaşıyor. Düşmanlarımız İstiklal Harbi’nde olduğu gibi bize karşı açık bir savaş içerisinde değiller, buna cesaretleri de yok. Ancak vekalet savaşlarıyla gücümüzü, daha önemlisi birliğimizi test ediyorlar.

HEDEF KIZIL ELMA

Kahraman ordumuz, şu günlerde Afrin’de Zeytin Dalı Harekatını gerçekleştiriyor. Ülkemizin dört bir yanından gelen birlik ve beraberlik mesajları her birimize ve ordumuza moral aşılıyor. Hemen güneyimizde kurulmak istenen PKK-PYD terör koridorunu Fırat Kalkanı’yla önleyen Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Afrin’den sonra Münbiç’e, Fırat’ın doğusuna ve Kandil’e yöneleceği söyleniyor. Afrin’de bir askerimizin açıklamasıyla gündeme gelen Kızıl Elma, bugün Türk milleti için güney sınırlarıdır. Allah’ın izniyle bu şanlı ordu muvaffak olacaktır!

İÇİMİZDEKİ HAİNLER

Ancak tarih boyunca olduğu gibi içerideki hainler de boş durmuyor. Adının başında Türk olan sözde önemli bir meslek odası tweetler atıyor. O meslek odası ki, PKK denilen köpek sürüsü; bu ülkenin doktorlarını, hemşirelerini katlederken, hastanelerine, ambulanslarına saldırırken tek bir tepki vermiyor.

Bu millet tek yürek tek bilek olmuşken içimizde kendine sözde ‘solcu’ diyen mahluklar; PKK-PYD seviciliğiyle ‘barış’ nidaları atıyor. Kanlı örgütün ülkemizdeki şehirlere, okullara, camilere füze attığını, sivillerimizi şehit ettiğini göre göre; Türk Ordusu Suriye’de sivilleri katlediyor iftirasını atıyor. Kilis’e Hatay’a bomba atan, masumları öldüren aşağılık terör örgütüne dönüp de bir kelam etmiyor.

Solcuyum diyor, insan hakları diyor, barış diyor. Ölen Türk ise, zarar gören Türkiye Cumhuriyeti ise susuyor. Geberen bir terörist ise feryat ediyor. Bu davranışları sergileyen kişilerin Kürt kökenli olabileceği gelecek aklınıza belki… Hayır gelmesin. Bu ifadeleri kullananlar arasında Türk de, Çerkes de, Boşnak da, Arap da, Arnavut da var.

İLK DEĞİLSİNİZ ANCAK AZINLIKSINIZ

Çünkü bu bir etnik kimlik meselesi değildir. Eğer kodunuz bozuksa, kalbiniz, ciğeriniz beş para etmiyorsa, ihanet vicdanınızı ve gözlerinizi köreltmişse; muhalif olacağım derken Türkiye düşmanı, solcu olacağım derken vatan haini olmuşsunuzdur. Ve sizler ilk değilsiniz ancak azınlıksınız. Bu büyük millet tarih boyunca önce dışarıdaki düşmanın sonra da sizin gibi içerideki hainlerin hakkından gelmiştir, yine gelecektir!

YA SEV YA TERKET!

Etnik kökeniniz, dininiz, mesleğiniz, kimliğiniz fark etmez. Türkiye’de yaşıyorsanız, Türkiye’de ekmek yiyip, bu ülkeden kazanıyorsanız Türkiye’nin çıkarlarını gözeteceksiniz. Eğer bu yüce devletin, ali menfaatleri sizleri rahatsız ediyorsa, beş para etmez varlığınızı ihanete itiyorsa GİDECEKSİNİZ! Öyle veya böyle GİDECEKSİNİZ!

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar