TÜRKİYE’DE BASKILANAN KİMLİK: TÜRKLÜK

Alp Ramazanoğlu |


Danıştay’ın aldığı Andımız kararından sonra bir tartışmadır aldı başını gitti. Kürtçüsünden İslamcısına, liberalinden komünistine kadar kendi aralarında birbirlerine düşman olan kesimler Türklüğe karşı birleşti. Demokrasi maskesi altında Türklüğe olan düşmanlıklarını kustular. “Andımız okundu da uzaya mı çıktık?” diye sordular. 

2013 yılından bu yana Türkiye’de Andımız okunmuyor. Peki Türkiye şimdi uzayda üst mü kurdu? Bu sürede Ay’a gidip, Mars’a insanlı araç gönderme çalışmalarına mı başladı?

O “TEK MİLLET”İN ADI NE?

İktidar sahipleri, benim de sonuna kadar katıldığım; “Tek vatan tek bayrak tek millet tek devlet” söylemindeki o “tek millet”in adını neden telaffuz edemiyor?

Sadece iktidarda değil ana muhalefet de bile; “Türkiye’de yaşayan farklı etnik unsurlar, ‘Türk’ adından rahatsız olur, kendi milliyetçiliklerini yaparlar” düşüncesiyle bir çekince söz konusu.

Gerçekten Türklükten rahatsızsa bu etnik yapılar, biz zaten bir ve bütün değiliz demektir. Boşa kendimizi kandırmayalım.

Bizi binlerce yıldır bağımsız ve hür yapmış Türk kimliğimizden vazgeçecek bir birlikteliği istemiyoruz.

“Çoktan çok, azdan az gider” diye bir söylem vardır; ancak bu topraklarda Türk’e karşı bir savaş söz konusuysa “Türk’ten az, düşmanından çok gider”

Hodri meydan!

Misak-ı Milli sınırlarımız
KIZIL ELMA: MİSAK-I MİLLİ

Türklüğe karşı alerjisi olan gruplar; 40 yıldır ABD’den Rusya’ya, Avrupa Birliği’nden İngiltere’ye kadar dünyanın en büyük güçlerinden destek almalarına rağmen bir karış toprak kazanamayan hainlerden ders çıkarın.

Bir devlet politikası olarak; içerideki ve dışarıdaki düşmanlarımızın toprak taleplerine Kızıl Elmamız Misak-ı Milli sınırlarıyla cevap vermeliyiz. Bizim de onlarda toprak taleplerimiz olduğunu üstüne basa basa hatırlatmalıyız! 

Hiçbir etnik ve dini gruba devlet ve vatan olacak tek santimetrekare verecek toprağımız yok. 

Aksine Türk milletinin “Misak-ı Milli” sınırları hedefiyle; Selanik’ten Halep’e, Batum’dan Musul’e, Kırcaali’den Kerkük’e, Ege adalarından Kıbrıs’a alacak toprakları var.


NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

Andımız vasıtasıyla Türk adını ve Türklüğü tartışmaya açanlar, milletimizin adını söyleyemeyenler; ne kadar baskılasanız ne kadar yasaklasanız da bu milletin “Türklük” bilincinden taviz alamayacaksınız.

“Ben Türk’üm, ama Türkçü değilim” diyenlere inat “Biz Türk’üz ve Türkçüyüz”

Ne mutlu Türk’üm diyene!

Yorumlar

Popüler Yayınlar