TÜRK BAYRAĞI

Alp Ramazanoğlu | 

Cumhur İttifakı’na katılan Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun “Türk bayrağı bana problemli geliyor.” açıklaması büyük tepki çekti. Ancak bu ifadeler beni hiç şaşırtmadı.

Komünistlerin, Kürtçülerin ve radikal İslamcıların ortak düşmanı Türklüktür. Bu 3 benzemez güruh, Türk düşmanlığı noktasında daima ittifak eder. 

Bunların o hiçbir zaman gerçekleşmeyecek hayallerinde önce Türk’ü anayasadan, milli sembollerden ve kurumlardan kaldırmak sonra Türkiye’nin adını değiştirmek var. Şimdilerde “Türk bayrağı değil, Türkiye bayrağı olsun, Türkiye’nin adından rahatsız değiliz” demelerine bakmayın. aşama aşama ilerlemek istiyorlar. 

Bu güruh ve cümle alem bilsin ki bu ülkenin adı 1000 senedir Türkiye’dir. Selçuklu da Osmanlı da dünyada gayriresmi olarak Türkiye adıyla anılıyordu. Cumhuriyet bu ismi sadece resmileştirdi. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin halkı, etnik köken farketmeksizin Türk’tür. Ülkemizde herkesin etnik kökeni kendi şerefidir, beraberliğimizin rengidir, başımızın tacıdır. 

Dünyaya bakın. Ne Fransa ne Almanya ne Yunanistan ne de Rusya tek bir ulustan oluşmuyor. Zaten gezegenimizde tek etnisiteden oluşan bir tane bile devlet yok. Ama bu adını saydığım ülkelerde halklar Fransız, Alman, Yunan ve Rus vatandaşıdır. Durum Türkiye’de de böyledir. 

Kürtçü, Komünist ve radikal İslamcılar her biri kendi bağnaz dünya görüşlerinin izinde ortak hedef olarak bu topraklardan önce Türk sonra da Türkiye adını silmek isteyedursunlar; biz vatanseverler olarak onları çok iyi tanıyoruz çok iyi biliyoruz. Bu 3 benzemez güruha şimdiye kadar fırsat vermedik bundan sonra da vermeyeceğiz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar